50 States Travel
 
Maatwerk reizen naar Amerika en Canada

 Auto - Camper reis - Boston naar Miami

Een prachtige reis maken langs de Oostkust van Amerika? Kies dan voor deze one-way reis van Boston naar Miami. Keuze uit een camper of auto reis. Combineer steden met Nationale Parken en mooie stranden. 

Deze reis is geheel op maat samen te stellen. Een gratis offerte is aan te vragen onderaan deze pagina.Reis van dag tot dag  21 dagen / 19 nachten

Dag 1  Aankomst Boston

Vandaag vlieg je naar Amerika! Omdat je teruggaat in de tijd, kom je ook dezelfde dag aan in Boston.  Heb je een camper gehuurd? Dan mag je niet direct na een lange vlucht je camper ophalen. Dit mag pas na een nachtje slapen. Een auto mag je wel direct meenemen vanaf het vliegveld.

BostonBoston trolley


Dag 2  Boston

Een vrije dag in Boston. Doe de Freedom Trail! Deze 4 kilometer lange route passeert 16 verschillende bezienswaardigheden van Boston, allen met historische waarde. Neem een kijkje bij Harvard University. Rond Harvard Square zijn veel leuke koffie en eetgelegenheden te vinden.


Dag 3  Boston - New York

Vandaag vertrek je naar New York. Het is ongeveer 4 uur rijden. In New York zijn talloze bezienswaardigheden. Bezoek het 9/11 Monument of wandel over de Brooklyn Bridge.

New YorkNew York


Dag 4  New York

Een vrije dag in New York. Boek een excursie naar het Vrijheidsbeeld. Ga fietsen in Central Park of ga shoppen op Times Square. In de avond is het leuk een sportwedstrijd bij te wonen.


Dag 5  New York - Philadelphia

Vandaag vertrek je naar Philadelphia. Het is ongeveer 1 uur en 45 minuten rijden. Zo fungeerde Philadelphia tussen 1790 en 1800 als hoofdstad en werd de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring er ondertekend. Historische gebouwen als de Independence Hall, het Liberty Bell Center en het stadhuis van Philadelphia herinneren aan het rijke verleden van de stad.

PhiladelphiaPhiladelphia


Dag 6  Philadelphia

Een vrije dag in Philadelphia. Bezoek Reading Terminal Market, het Nationale Independence Historical Park en het stadhuis van Philadelphia. 


Dag 7  Philadelphia - Washington D.C.

Vandaag vertrek je naar Washington D.C. Het is ongeveer 2,5 uur rijden. Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten. "D.C." staat voor "District of Columbia".

Washington DCWashington DC


Dag 8  Washington D.C.

Een vrije dag in Washington D.C. Bezoek o.a. het Capitool, het Witte Huis, Washington Monument en het Jefferson Memorial. De National Mall is het gebied tussen het Capitool en het Washington Monument in Washington met tuinen, fonteinen, bomen, bloemenperkjes en monumenten open voor publiek.


Dag 9  Washington D.C. - Shenandoah National Park

Vandaag vertrek je naar Shenandoah National Park. Het is ongeveer 2 uur rijden. Shenandoah National Park is een Amerikaans nationaal park in het westen van Virginia. Het park is gelegen op een bergrug van de Blue Ridge Mountains en is lang en smal. Ten westen van de bergrug ligt de Shenandoah-vallei waardoor de rivier Shenandoah stroomt.

Shenandoah ParkGreat Smokey Mountains


Dag 10  Shenandoah National Park - Great Smoky Mountains

Vandaag vertrek je naar de Great Smoky Mountains. Het is een lange rit van ongeveer 6 uur en 45 minuten. De Great Smoky Mountains is een gebergte in het zuiden van de Appalachen, op de grens tussen North Carolina en Tennessee, in het oosten van de Verenigde Staten. Het hoogste punt in het park is Clingmans Dome, die 2025 meter hoog is. De naam komt van de nevel die vaak over de toppen van de bergen hangt.


Dag 11  Great Smoky Mountains 

Een vrije dag in het gebied van de Great Smoky Mountains. Hier zijn verschillende uitzichtpunten waar je even kan stoppen voor prachtige foto's. Ook kun je met de kabelbaan naar boven voor een prachtig uitzicht over de bergen. 

Great Smokey MountainsCharleston


Dag 12  Great Smokey Mountains - Charleston

Vandaag vertrek je naar Charleston. Het is een lange rit van ongeveer 5,5 uur. Charleston is de oudste en grootste stad in de Amerikaanse staat South Carolina.


Dag 13  Charleston

Een vrije dag in Charleston. Boek een wandel tour langs alle hoogtepunten in de stad. 

CharlestonSavannah


Dag 14  Charleston - Savannah

Vandaag vertrek je naar Savannah. Het is ongeveer 2 uur rijden. Savannah is een stad in de Amerikaanse staat Georgia. Wandel door het Forsyth Park of langs het Historic District, een gebied met historische gebouwen en bezienswaardigheden. 


Dag 15  Savannah - St. Augustine

Vandaag vertrek je naar St. Augustine. Het is ongeveer 2 uur en 45 minuten rijden. St. Augustine is een plaats in de Amerikaanse staat Florida. Het belangrijkste monument van St. Augustine is het Castillo de San Marcos een gigantisch fort dat door de Spanjaarden werd gebouwd om de stad te beschermen tegen aanvallen van onder andere de Britten. Het historisch centrum van St. Augustine is compact en gemakkelijk te voet te verkennen.

St AugustineDisney Orlando


Dag 16  St. Augustine - Orlando

Vandaag vertrek je naar Orlando. Het is ongeveer 1 uur en 45 minuten rijden. Orlando staat bekend om zijn grote keuze uit pret en water parken. 


Dag 17  Orlando

 Een vrije dag in Orlando. Bezoek één van de vele pret of water parken, zoals Disney World, Universal Studio's, Seaworld of Legoland. 

OrlandoMiami Beach


Dag 18  Orlando - Miami

Vandaag vertrek je naar Miami. Het is ongeveer 3 uur en 45 minuten rijden. Stop onderweg bij diverse stranden of ga gelijk door naar Miami Beach! Ook een optie is om via Cape Canaveral te rijden voor het NASA Space Center. 


Dag 19  Miami

Een vrije dag in Miami. Rondom Miami zijn diverse mooie en leuke plaatsjes/strandjes om even te gaan kijken. Denk aan Bayfront Park en Marketplace, Crandon Park en Bill Bags Cape Florida State Park.  

MiamiMiami Beach


Dag 20  Vertrek Miami

Vandaag vlieg je weer terug naar huis. 


Dag 21  Aankomst Nederland / België

Door het tijdverschil kom je een dag later aan in Nederland / België.

Flying homeRoutekaart Oostkust Boston naar Miami 21 dagen


Auto keuze

Inbegrepen bij de autohuur: ongelimiteerd aantal kilometers/miles en WA verzekering 

Bestuurders jonger dan 25 jaar betalen een extra toeslag deze is niet inbegrepen in de vanaf prijs hieronder


Kleine auto * 4 zitplaatsen * 1 grote koffer + 1 kleine koffer

Middenmaat auto * 4 zitplaatsen * 1 grote koffer + 1 kleine koffer

Grote auto * 5 zitplaatsen * 2 grote koffers + 1 kleine koffer

Pick up * 5 zitplaatsen * 4 grote koffers

Midsize SUV * 5 zitplaatsen * 3 grote koffers

Standard SUV * 5 zitplaatsen * 3/4 grote koffers

Fullsize SUV * 7 zitplaatsen * 3 grote koffers

Minivan * 7 zitplaatsen * 4 grote koffersCamper keuze

Bekijk via de knop hieronder de camper modellen van Cruise America.
Optionele excursies


* Sommige tours zijn ook te combineren voor een voordeligere prijs, vraag naar de mogelijkheden.Prijzen

21 daagse reis - inclusief vlucht, autohuur (kleine auto) en 19 overnachtingen in nette ** motels/hotels op goede locaties

Vanaf prijs per persoon €  ,- op basis van 2 personen 


Prijs hierboven is exclusief: 

Optionele excursies, maaltijden, drankjes en fooien 

Nationale Parkenpas en overige entreegelden 

Transfers, parkeergelden, drop off kosten en tol

GGTO Garantiefonds € 15 per boeking 

Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Reis- en annuleringsverzekering (tenzij aangegeven)

Visumkosten Amerika $ 14 p.p. (2 jaar geldig)


Wij maken een offerte helemaal naar de wensen van de klant. 

Binnen 24 uur weet je wat de reis kost. Vraag dus vrijblijvend een offerte aan!