50 States Travel
 
Maatwerk reizen naar Amerika en Canada

Auto - Camper Reis - Noord Oost Amerika & Canada

Een prachtige reis maken en het Oosten van Amerika combineren met het Oosten van Canada? Kies dan voor deze one-way auto of camper reis van Boston naar New York. Combineer wereldsteden met een aantal mooie natuurparken. 

Deze reis is geheel op maat samen te stellen. Een gratis offerte is aan te vragen onderaan deze pagina.


Reis van dag tot dag  16 dagen / 14 nachten

Dag 1  Aankomst Boston

Vandaag vlieg je naar Amerika! Omdat je teruggaat in de tijd, kom je ook dezelfde dag aan in Boston.  Heb je een camper gehuurd? Dan mag je niet direct na een lange vlucht je camper ophalen. Dit mag pas na een nachtje slapen. Een auto mag je wel direct meenemen vanaf het vliegveld.

BostonBoston trolley


Dag 2  Boston

Een vrije dag in Boston. Doe de Freedom Trail! Deze 4 kilometer lange route passeert 16 verschillende bezienswaardigheden van Boston, allen met historische waarde. Neem een kijkje bij Harvard University. Rond Harvard Square zijn veel leuke koffie en eetgelegenheden te vinden.


Dag 3  Boston - White Mountains 

Vandaag vertrek je naar de White Mountains. De White Mountains is een bergketen die een kwart van de staat New Hampshire in de Verenigde Staten bedekt, en zich uitstrekt tot de staat Maine. De keten maakt deel uit van de Appalachen. Mount Washington is met 1917 meter de hoogste berg in de White Mountains. Het is ongeveer 2,5 uur rijden.

White MountainsGreen Mountains


Dag 4  White Mountains - Green Mountains

Vandaag vertrek je naar de Green Mountains. De Green Mountains zijn een bergketen in de Amerikaanse staat Vermont. Dit prachtige, beschermde natuurgebied huisvest tal van meren, rivieren, beverdammen, witte berken en mapletrees. Naast bevers leven hier ook elanden. Het is ongeveer 2 uur rijden.


Dag 5  Green Mountains - Montreal

Vandaag vertrek je naar de stad Montreal. Het is ongeveer 2 uur rijden. Tijdens deze rit passeer je de grens naar Canada. Montreal is de grootste stad van de provincie Quebec en na Toronto de grootste stad van Canada.

MontrealAlgonquin Park


Dag 6  Montreal - Algonquin PP

Vandaag vertrek je naar Algonquin Provincial Park. Algonquin Provincial Park is een provinciepark in de provincie Ontario in Canada. Algonquin is met 7725 vierkante kilometer qua grootte het derde park in Ontario. Door deze grootte en door de relatief korte afstand tot de grote steden Toronto en Ottawa is Algonquin een van de meest populaire parken in de provincie. Het is ongeveer 5 uur rijden.


Dag 7  Algonquin PP

Een vrije dag in Algonquin Park. Bezoek het Visitor Center, de museums en wandel diverse hikes met prachtige uitkijkpunten. Kans op het zien van zwarte beren, elanden en bevers.

Algonquin ParkToronto


Dag 8  Algonquin PP - Toronto

Vandaag vertrek je naar Toronto. Het is ongeveer 3,5 uur rijden. Toronto is de grootste stad van Canada en de hoofdstad van de provincie Ontario. Toronto wordt vaak genoemd als een van de meest leefbare steden ter wereld, onder andere door de milieuvriendelijkheid, hoge welvaart en relatief weinig misdaad (vergeleken met andere grote steden).


Dag 9  Toronto 

Een vrije dag in Toronto. Een aantal bezienswaardigheden; Canadian National Tower (CN), Rogers Centre, Tommy Thompson Park, Hockey Hall of Fame, University of Toronto en Casa Loma. 

TorontoNiagara Falls


Dag 10  Toronto - Niagara Falls

Vandaag vertrek je naar de Niagara Watervallen. Het is ongeveer 1 uur en 20 minuten rijden. De Niagara watervallen behoren tot de grootste en bekendste watervallen ter wereld. De waterval bestaat uit drie delen: de Horseshoe Falls, de American Falls en de Bridal Veil Falls.


Dag 11  Niagara Falls 

Een vrije dag bij de Niagara Watervallen. Doe een helikoptervlucht over de watervallen of vaar met een boot dicht naar de watervallen toe. Regenjas aanbevolen!

Niagara FallsAmish


Dag 12  Niagara Falls - Lancaster

Vandaag vertrek je naar Lancaster. Het is een lange rit van ongeveer 6 uur. Lancaster County kent een grote Amish-gemeenschap en is om die reden een toeristische bestemming. Er kunnen Amish experience excursies geboekt worden.


Dag 13  Lancaster - New York

Vandaag vertrek je naar New York. Het is ongeveer 3 uur rijden. In New York zijn talloze bezienswaardigheden. Bezoek het 9/11 Monument of wandel over de Brooklyn Bridge.

New YorkNew York at night


Dag 14  New York

Een vrije dag in New York. Boek een excursie naar het Vrijheidsbeeld. Ga fietsen in Central Park of ga shoppen op Times Square. In de avond is het leuk een sportwedstrijd bij te wonen.


Dag 15  Vertrek New York

Vandaag vlieg je weer terug naar huis. 

New YorkFlying home


Dag 16  Aankomst Nederland / België

Door het tijdverschil kom je een dag later aan in Nederland / België.


Routekaart Noord Oost Amerika en Oost Canada 16 dagen


Auto keuze

Inbegrepen bij de autohuur: ongelimiteerd aantal kilometers/miles en WA verzekering 

Bestuurders jonger dan 25 jaar betalen een extra toeslag deze is niet inbegrepen in de vanaf prijs hieronder


Kleine auto * 4 zitplaatsen * 1 grote koffer + 1 kleine koffer

Middenmaat auto * 4 zitplaatsen * 1 grote koffer + 1 kleine koffer

Grote auto * 5 zitplaatsen * 2 grote koffers + 1 kleine koffer

Pick up * 5 zitplaatsen * 4 grote koffers

Midsize SUV * 5 zitplaatsen * 3 grote koffers

Standard SUV * 5 zitplaatsen * 3/4 grote koffers

Fullsize SUV * 7 zitplaatsen * 3 grote koffers

Minivan * 7 zitplaatsen * 4 grote koffers


Camper keuze

Bekijk via de knop hieronder de camper modellen van Cruise America.
Optionele excursiesPrijzen

16 daagse reis - inclusief vlucht, autohuur (kleine auto) en 14 overnachtingen in nette ** motels/hotels op goede locaties

Vanaf prijs per persoon € ,- op basis van 2 personen 


Prijs hierboven is exclusief: 

Optionele excursies, maaltijden, drankjes en fooien 

Nationale Parkenpas en overige entreegelden 

Transfers, parkeergelden, drop off kosten en tol

GGTO Garantiefonds € 15 per boeking 

Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Reis- en annuleringsverzekering (tenzij aangegeven)

Visumkosten USA $ 14 p.p. (2 jaar geldig)

Visumkosten Canada $ 7 p.p. (5 jaar geldig)


Wij maken een offerte helemaal naar de wensen van de klant. 

Binnen 24 uur weet je wat de reis kost. Vraag dus vrijblijvend een offerte aan!