50 States Travel
 
Maatwerk reizen naar Amerika en Canada

Over ons

Per 1 januari 2020 ben ik (Dianne Romkes) begonnen met een eigen reisorganisatie voor Amerika en Canada reizen op maat. Ik ben dit bedrijf begonnen omdat wij al jaren op reis gaan naar beide landen en ik van mijn hobby (reizen uitzoeken/plannen en boeken) graag mijn werk wil gaan maken. 

Je kunt bij ons terecht voor auto, camper en tent reizen. Dit kunnen complete pakketreizen zijn dus: vlucht, camperhuur en campings om te overnachten. 

Of vlucht, autohuur en hotelovernachtingen. Maar je kunt ook een losse auto of camper boeken. Ook kun je zelf je eigen kampeerspullen meenemen en gaan tent kamperen! Dit hebben wij zelf ook meerdere malen gedaan. Je overnacht dan midden in de Nationale Parken. 

Ook kun je bij ons terecht voor stedentrips en wintersport in beide landen. Op de website staan al kant en klare reizen, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen reis helemaal samen met mij samen te stellen. Als je de reizen niet online wilt boeken, maar het liever face to face met mij doorneemt is dat ook geen probleem. Je kunt op afspraak gewoon bij mij langskomen om alles door te nemen. Wij hebben heel veel beeldmateriaal om te laten zien van de meeste reizen die op de website staan. 


Omdat wij een kleinschalige reisorganisatie zijn kunnen wij jouw alle persoonlijke aandacht geven voor en tijdens jouw droomreis. Dit betekent dus ook dat je niet alleen voor maar ook tijdens je reis altijd contact op mag nemen via telefoon,whatsapp of mail voor vragen.

50 States Travel is lid van het VvKR, GGTO Garantiefonds en het Calamiteitenfonds. Dit betekend dat je zeker op reis gaat.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier onderaan de reizen.
Boek een reis op tijd, dan ben je veel minder geld kwijt. Denk aan 9-11 maanden voor je vertrekdatum.